AXVECO 309 views

Working on sustainable innovation
(0)
Follow
Over het bedrijf

AXVECO is een consultancy en technologie bedrijf met een sterke reputatie in blockchain en digitale technologie. We zijn uniek in het helpen realiseren van sustainable innovation bij onze klanten, door het combineren van advies over business en technologie met change en risk management. We hebben klanten in diverse sectoren, o.a. finance, industrie, overheid en zorg in Nederland, waarin we op boardniveau adviseren, nieuwe businessmodellen realiseren en senior management ondersteunen met het realiseren van duurzaam succes.

Al ruim 3 jaar is AXVECO actief met blockchain technologie. Inmiddels hebben onze sprekers en trainers ruim 4000 professionals getraind in blockchain en smart contracts. Tevens hebben we diverse Proof of Concepts en Pilots gerealiseerd met ons development team. Onze expertise ligt zowel in permissionless blockchains (met name Ethereum) als in permissioned blockchains (Hyperledger en Corda).

Door onze focus op sustainable innovation besteden we in een verkenning of project, minstens net zo veel tijd aan de impact op business model, governance, risk en complaince als aan de techniek zelf.

0 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf ( Nog geen beoordelingen)

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

AXVECO heeft 2 vacatures geplaatst

AXVECO

Working on sustainable innovation
(0)
Bedrijfsinformatie
  • Aantal banen 2 banen
  • Slogan Working on sustainable innovation
Connect with us
Neem contact op

Contact

Blockchain Vacatures
info@blockchainvacatures.nl