Blockchainversie van RollerCoaster Tycoon is aanstaande

Game-maker Atari gaat blockchainversies ontwikkelen van bekende spellen, zoals RollerCoaster Tycoon en Goon Squad.

Voor het ontwikkelen van de blockchainversies gaat Atari samenwerken met het Chinese Animoca, zo meldt het bedrijf dinsdag.

De blockchainversies van de bekende Atari-spellen zullen een integratie krijgen met zogenoemde niet-inwisselbare tokens. Deze technologie zal ervoor zorgen dat voorwerpen in de spellen 100% uniek zijn en dus niet vervalst of gekopieerd kunnen worden.

Bij deze blockchain-technologie doen in feite alle spelers automatisch mee aan de controle hierop. Het zal direct merkbaar zijn als er vervalste voorwerpen in het spel zouden voorkomen.

Het doel van deze techniek is het realiseren van een eerlijke verhandeling van speciale verzamelobjecten in de spellen. Op dit moment is Blockchain voornamelijk bekend als onderliggende technologie van Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Plaats een reactie

Advertentie

Beste nieuwsserver

Wat is de beste nieuwsserver? De beste payserver is er die bij je download gewoontes past. Download je erg veel of juist heel weinig? Wil je een snelle nieuwsserver of vind je een langzame nieuwsserver voldoende? Ben je van plan om een paar euro per maand te besteden of tien euro? Wat het antwoord maar mag zijn, de beste nieuwsserver is een usenet dienst die je helemaal gratis mag proberen.  Als de dienst toch niet bevalt, kan je deze gewoon opzeggen. In veel gevallen is dat niet eens nodig.

Meer informatie:

Usenet Nieuwsserver

Eweka

Pure Usenet

UsenetBucket

Usenet Account

Contact

Blockchain Vacatures
info@blockchainvacatures.nl