Business school lanceert eerste blockchain en crypto masteropleiding ter wereld

Een business school in Zuid-Korea gaat een masteropleiding in blockchain en cryptocurrency aanbieden. Tijdens deze anderhalf jaar durende blockchain/crypto MBA zullen onderwerpen als Ethereum, Bitcoin, crypto fondsen, DApp’s en smart contracts worden behandeld.

Op 21 december liet de Seoul School of Integrated Sciences and Technologies (aSSIST) weten dat het een MBA-opleiding omtrent blockchain-technologie en crypto gaat aanbieden. De business school, die naar eigen zeggen de eerste masteropleiding ter wereld op het gebied van blockchain gaat aanbieden, omschrijft het masterprogramma als volgt:

Een masteropleiding omtrent blockchain, crypto-economie en token-economie uit oogpunt van technologie, crypto-economie en business-strategie.

Het doel van de opleiding omschrijft de onderwijstelling als volgt:

De missie van de Crypto MBA-opleiding van aSSIST Business school is om een oplossing te bieden voor het gebrek aan academisch onderzoek en systematisch onderwijs waar de industrie momenteel mee kampt ondanks de grote maatschappelijke interesse in blockchain en cryptocurrency.

Plaats een reactie

Contact

Blockchain Vacatures
info@blockchainvacatures.nl